Doe de leefstijl- en vitaliteitscan

En ontvang een advies op maat

‘Geen dieet? Dan kom ik vast heel veel aan!’

Dat hoor ik regelmatig. De angst om de dieetmentaliteit te laten varen is om ineens heel veel kilo’s aan te komen. Alsof de weegschaal bepaalt of dat gebeurt of niet. Het brengt juist de rust om je aandacht te geven aan andere, belangrijke (gezondheids)zaken. Of het nu om een gezonde relatie met eten gaat, of om fit en vitaal door de overgang te gaan. Bij beide zijn restricties in voeding mentaal en fysiek erg ongezond.

Accepteren wie je bent, hoe je lichaamsvorm is, in welke levensfase je zit, wat er écht toe doet, in plaats van focussen op de cijfertjes van de weegschaal.

Er blijft ruimte om met een glimlach te werken aan andere gezondheidsdoelen, zoals gezond eten, eten wat bij jou en je leefstijl past, gezond en makkelijk, actief bewegen, maar ook voldoende herstellen, stressmanagement, energiemanagement, zingeving, belangrijke anderen. Zonder weegschaal meer rust, en meer ruimte voor je gezondheid.

Dus alles wat je belangrijk vindt voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid, behalve lijnen, diëten en weegschalen.

En het kan maar zo dat je broek afzakt, omdat je een maatje kleiner bent. Niet als doel. Omdat het wegen en afvallen afleidt van wat er werkelijk toe doet, en dat is je gezondheid, mentaal en fysiek.

En als er iets slecht is voor je gezondheid is dat het jojoën.

Heel ongezond. En ook dit keer lukt diëten waarschijnlijk niet, omdat 95% van de lijners op korte termijn alle verloren kilo’s weer terug ziet komen, vaak met rente. De overige 5% binnen een paar jaar. En iedere keer proberen we het weer, hopend op een wonder. (helaas)

Zo blijf je maar lijnen en aankomen, lijnen en weer aankomen, herhaling op herhaling.

Leefstijl- en vitaliteitsadvies, begeleiding

  • Je vult de leefstijl- en vitaliteitsscan in, ook de laatste vragenlijst, en stuurt de uitslagen naar mij via de button op de pagina;
  • Je ontvangt een bevestiging en een betaalverzoek. Na betaling stuur ik je het uitgebreide advies met stappenplan op maat binnen twee werkdagen.
  • We maken een afspraak voor een online nabespreking  (ongeveer 20 minuten).
  • Wil je naast het advies en het stappenplan extra begeleiding, dan onderzoeken we de mogelijkheden in deze online nabespreking.

Begeleiding op maat, omdat jouw doel hierin leidend is


Ga naar de leefstijl- en vitaliteitsscan

Advertentie